Carretera Las Marinas, Km. 7 - 03700 DENIA (Alicante)
Tel.: 96 6474192 / Fax: 96 6474595
Costa Blanca
De beroemde Costa Blanca is een rijk geschakeerd vakantiegebied tussen grofweg de havenstad Cartagena in het zuiden en het vissersplaatsje Denia in het noorden. Vanuit het noorden beschut door de imposante bergrug de Sierra de Aitana, koestert deze streek zich in het milde Middellandse Zeeklimaat. Voeg daarbij een vriendelijke, golvende kuststrook waar fruitboomgaarden worden afgewisseld met een subtropische bloemenpracht. En prima zand- en kiezelstranden met een doorgaans geleidelik aflopende zeebodem.

Denia
Denia is een levendig vissersplaatsje, dat -naar men beweert- een nog zonniger klimaat heft dan het veel zuidelijker gelegen Malaga, 90 km ten zuiden van Valencia. In Denia vindt u leuke winkelstraten, gezellige café-terrassen en restaurantjes. Om de stad met de nauwe straatjes en witte huizen heen is een nieuw centrum ontstaan. Iedere dag om 19.00 uur begint in de haven de vismarkt; iedere maandag is er markt. Kilometers lange zandstranden completeren het beeld van deze uitstekende vakantiebe- stemming. En maakt u eens een tochtje vanuit Denia met de Limon-Expres. Een boemeltreintje dat u tot in het hart van de bekoorlijke Costa Blanca brengt.
Wanneer u echter eens wilt uitgaan in een internationaal georienteerde platas, dan kunt u terecht in Benidorm, dat op een afstand van slechts 40 km van Denia ligt.