Carretera Las Marinas, Km. 7 - 03700 DENIA (Alicante)
Tel.: 96 6474192 / Fax: 96 6474595
Costa Blanca
De beroemde Costa Blanca is een rijk geschakeerd vakantiegebied tussen grofweg de havenstad Cartagena in het zuiden en het vissersplaatsje Denia in het noorden. Vanuit het noorden beschut door de imposante bergrug de Sierra de Aitana, koestert deze streek zich in het milde Middellandse Zeeklimaat. Voeg daarbij een vriendelijke, golvende kuststrook waar fruitboomgaarden worden afgewisseld met een subtropische bloemenpracht. En prima zand- en kiezelstranden met een doorgaans geleidelik aflopende zeebodem.

Denia
Denia is een levendig vissersplaatsje, dat -naar men beweert- een nog zonniger klimaat heft dan het veel zuidelijker gelegen Malaga, 90 km ten zuiden van Valencia. In Denia vindt u leuke winkelstraten, gezellige café-terrassen en restaurantjes. Om de stad met de nauwe straatjes en witte huizen heen is een nieuw centrum ontstaan. Iedere dag om 19.00 uur begint in de haven de vismarkt; iedere maandag is er markt. Kilometers lange zandstranden completeren het beeld van deze uitstekende vakantiebe- stemming. En maakt u eens een tochtje vanuit Denia met de Limon-Expres. Een boemeltreintje dat u tot in het hart van de bekoorlijke Costa Blanca brengt.
Wanneer u echter eens wilt uitgaan in een internationaal georienteerde platas, dan kunt u terecht in Benidorm, dat op een afstand van slechts 40 km van Denia ligt.

Bungalowpark Las Ranas
Afstand vanaf Utrecht ca. 2010 km. Wij prijzen ons gelukkig, dit foie bungalowpark bij u te kuneen aanbieden.
Dit weidse bungalowpark is door de straatweg gescheiden in twee gedeelten, maar ligt direct aan het strand en de zee, terwijl het uitgestrekte zandstrand zich op korte afstand bevindt. Liefhebbers van snorkelen en duiken kunnen hun hart ophalen vlak voor de kust, bij een op 3 meter diep liggende, rijk begroeide steenrug, waar de inktvis en vele andere gekleurde vissen zich laten bewonderen.
Het park beschikt over drie zwembaden en een ruime parkeerplaats bij iedere bungalow.
De accommodatie van het, Las Ramas´ complex bestaat uit drie gedeelten: Ranas II vlakbij het strand en met een zwembad; Ranas I en Ranas III, die daar direct achter liggen, slechts gescheiden door de doorgaande weg en elk voorzien van een mooi zwembad met kinderbad. Ranas I en II bestaan uit in hoefijzervorm gebouwde schakelbungalows met een woon.eenheid op de begane grond en een op de erste verdieping, elk met een eigen opgang. Het terras of balkon van elke wooneenheid geeft uitzicht op het zwembad, gelegen temidden van goed verzorgde gazons met weelderige plantengroei. De shakelbungalows zijn uiterst degelijk en uit steen opgetrokken. U heeft de keuze uit vier typen: Ranas I, Ranas II B (altijd eerste verdieping), Ranas II A (altijd begane grond) en Ranas III (geschakelde duplex bungalows).

VOOR MEER INFORMATIE EN RESERVERINGEN KUNT U CONTACT OPHEMEN TEL: 0034 96 6474 192
FAX: 0034 96 6474 595